Stand op beurs: het visitekaartje van je bedrijf

Het belang van een stand op een beurs

Een stand op een beurs waar niemand zomaar voorbij loopt. Dat is wat je wilt. Want beurs stands zijn het absolute visitekaartjes van de bedrijven. Op beurzen lopen er dagelijks honderden tot wel duizenden mensen langs. Met een onprofessionele, goedkoop uitziende stand ga je echt geen kijkers trekken. Mensen lopen straal langs je stand heen.

Je wilt voorkomen dat je, bij het opbouwen van je beurs stand, al meteen ziet dat je buurman een mooiere stand heeft dan jij, die dus veel meer opvalt. Daarom zoek je een passend ontwerp, waarmee je ervoor zorgt dat iedereen je ziet..

Beurs stands die opvallen | Stand op een beurs

Je begrijpt hoe belangrijk het is om op te vallen met je stand op een beurs. Of je nou al een fantastisch idee in je hoofd hebt, of nog op zoek bent naar inspiratie: op Beurswandwereld.nl kun je ongetwijfeld ideeën vinden voor de ideale stand. De keuze is namelijk enorm.

stand op beurs

Een mooie stand op een beurs is een flinke, maar belangrijke investering. Dat begrijpen we. Daarom denken we met je mee om de juiste oplossing op maat te vinden voor jou.

Stands voor op beurzen zijn er bijvoorbeeld weleens met bali’s. Ook deze kun je op maat laten ontwerpen, met het logo of de belangrijkste boodschap van jouw bedrijf. Andere stands hebben juist een hoek, of zijn ‘curved’. Kortom: er is veel keus.

Stand op een beurs | de mogelijkheden

Ga je voor een duurzame beursstand, of kies je voor een eenmalige oplossing? Wat je doel ook is, de mogelijkheid voor een perfecte oplossing voor jou is er ongetwijfeld. Het aanbod aan type, materiaal en afmeting is enorm. Daarbij kunnen we je helpen met het bepalen van het juiste ontwerp, als je dat zelf niet al ergens hebt liggen.

Beurswandwereld heeft veel verschillende soorten beurs stands die je kunt laten ontwerpen om op te vallen op jouw beurs. Kies uit verschillende afmetingen, en eventueel een hoek bij je stand. Zo weet je zeker dat je op gaat vallen.

De pop-up stand is tegenwoordig een ontzettend populair systeem voor beurs stands. Het enorme voordeel is namelijk dat je hem zelf heel eenvoudig in elkaar zet.

En zo zijn er nog veel andere mogelijkheden voor je beursstand of expodisplay. We zetten een paar ideeën op een rijtje:

  • Beursvlaggen, om extra op te vallen – ook buiten de omgeving van je eigen beurs stand;
  • Beursbalies, om het gesprek met je doelgroep wat makkelijker te maken en een georganiseerde indruk te maken;
  • Vitrines, banner LED’s en andere diverse producten om je visuele presentatie aan te dikken en extra op te vallen.

stand op een beurs

Er zijn nog veel additionele ontwerpen die je kunt toevoegen aan je beurs stand, om extra op te vallen. Maak bijvoorbeeld gebruik van een mooie balie, zodat je wat extra ruimte hebt om bijvoorbeeld een laptop of brochures op kwijt te kunnen. Denk ook eens na over een zip banner. Ideaal, want een zip banner kun je ook voor andere doeleinden gebruiken. Dat maakt hem heel erg duurzaam.

Opvallen met je stand op een beurs

De keuze is reuze. Afhankelijk van de beschikbare ruimte die je hebt, je budget, en of je er in te toekomst nog vaker mee aan de slag wilt of slechts eenmalig wilt gebruiken.

Vanzelfsprekend kan Beurswandwereld je voorzien van advies, indien gewenst. We denken graag met je mee om de juist oplossing te vinden, passend bij je budget, je design en je doelstellingen.

Heb je een vraag over de mogelijkheden? Bel gerust even naar +31 (0)161 745 009, of stuur een mailtje naar info@beurswandwereld.nl. Blader ook gerust eens rond op onze website, waar je veel inspiratie en informatie vindt over de verschillende producten.

Volg ons ook op Facebook