Presentatiewand

presentatiewandOp beurzen en congressen eenvoudig in een handomdraai een onvergetelijke indruk maken? Dan is de presentatiewand een uitkomst. Ons overzichtelijke assortiment mobiele presentatiewanden is volledig afgestemd op de huidige vraag in de markt. De innovatieve lichtgewicht constructie zorgt niet alleen voor gemak tijdens transport, maar ook voor eenvoudige installatie. De full colour prints maken uw professionele uitstraling compleet!

Uw presentatiewand partner

Met Beurswandwereld.nl bent u absoluut aan het juiste adres voor elke presentatiewand. Door onze jarenlange ervaring en zicht op topkwaliteit is elke presentatiewand een topper! Topkwaliteit full colour print, panelen die niet omkrullen en een strak en innovatief design. Bij ons geldt; “goedkoop is geen duurkoop!”

Kwaliteit garantie voor uw presentatiewand

Door ons kwalitatief hoogwaardig print- en lamineerproces kunnen we van uw presentiewand een blikvanger creëren die uw beursstand een fantastische en professionele uitstraling geeft. Ons printproces kenmerkt zich door lage snelheid wat zorgt voor optimale printkwaliteit. Daarmee garanderen wij kleurvastheid en -echtheid voor elke presentatiewand.

De presentatiewanden ook wel beurswanden genoemd van Beurswandwereld.nl zijn net als onze beursbalies uitgevoerd in een innovatief lichtgewicht design. Daardoor zijn de presentatiewanden eenvoudig te monteren, demonteren en zeer gemakkelijk te verplaatsen.

De totaaloplossing

Zoek je naast onze schitterende presentatiewand naar een totaaloplossing? Kijk dan gerust eens rond op de andere pagina’s van onze webshop. Buiten onze presentatiewanden en mobiele balies leveren wij ook beursaccessoires die je beursstand voorzien van een uiterst professionele uitstraling, zoals beursvlaggen, folderdisplays en afzetkoorden of -linten. Of check onze beursaanbieding voor een volledig ingerichte beursstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst!

Het assortiment beursbalies

Bekijk ook ons assortiment beursbalies. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons altijd even bellen of mailen, of kijk even bij veelgestelde vragen.

presentatiewand

Volg ons op Facebook