Pop up wand

Voor uw Pop up wand bent u aan het juiste adres!

pop up wand
pop up wand
pop up wand

Pop up wand, snel en eenvoudig op te zetten!

Op beurzen en congressen eenvoudig in een handomdraai een onvergetelijke indruk maken? Dan is de pop up wand een uitkomst. Ons overzichtelijke assortiment pop up wanden is volledig afgestemd op de huidige vraag in de markt. De innovatieve lichtgewicht constructie zorgt niet alleen voor gemak tijdens transport, maar ook voor eenvoudige installatie. De full colour prints maken uw professionele uitstraling compleet!

Topkwaliteit afwerking | Pop up wand

De pop up wand van Beurswandwereld kenmerkt zich door topkwaliteit afwerking,  gebruiker- en opbouwgemak en dat gecombineerd met een fantastische look. Met deze kenmerken onderscheid Beurswandwereld zich met trots in de markt.

Ons productie- en printproces zijn ontwikkeld voor maar een ding: topkwaliteit! Zorgvuldig uitgekozen innovatieve materialen en perfect afgewerkte systemen gecombineerd met toepassing van ons  “low speed” printproces, zorgt voor maximale printkwaliteit. Daarmee garanderen wij kleurechtheid  en -zuiverheid op al onze producten.

Magnetische full colour banen

De pop up wand wordt voorzien van magnetische full colour banen. Als de panelen geprint zijn worden ze heet gelamineerd zodat er een krasvaste beschermlaag ontstaat die de print beschermt. Daarna worden de panelen strak schoon gesneden zodanig dat deze exact passen zonder vertekening.

De pop up wand van Beurswandwereld, is net als de mobiele balie uitgevoerd in een innovatief lichtgewicht design. Daardoor zijn de wanden eenvoudig te monteren, demonteren en zeer gemakkelijk te verplaatsen.

Maatwerk of deskundig advies?

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel of mail vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009 of info@beurswandwereld.nl Daar zijn wij u ook graag van dienst!

Kijk hier verder naar ons uitgebreide assortiment beurswanden.

pop up wand

Volg ons op Facebook