Over ons

Welkom in de wereld van de beurswandsystemen! Beurswandwereld.nl is met ruim 20 jaar ervaring in de beurswandbranche jouw specialist op het gebied van beurswandsystemen. Beurswandwereld.nl is een nieuw concept ontwikkeld door de oprichters van 3iD expo systems. Door goed te luisteren naar de wensen van onze klanten is een visie ontstaan die topkwaliteit combineert met een sterke focus op (online) gebruikersgemak.

Visie

Onze visie is net zo simpel als ons bestelproces; door het gebruikersgemak van onze producten te combineren met een snel en efficient bestelproces kunnen wij kwalitatief hoogwaardige afwerking bieden tegen een zeer scherpe prijs. De beleving die zo ontstaat heeft enkel voordelen; onze producten visualiseren in onze virtuele showroom, snel en efficiënt je bestelling invoeren en afronden, hoogwaardige kwaliteit van de constructie en grafische vormgeving, zorgvuldige eindcontrole en snelle levering. Kortom, je kunt je bestelling als het ware vanuit je luie stoel regelen! 

Eenvoud

Door onze jarenlange ervaring op beursgebied en kennis van de systemen op de markt, weten we bij Beurswandwereld.nl een ding zeker; Niets is zo vervelend als arriveren op je beursstand en dan ontdekken dat je geen idee hebt hoe de wand of balie in elkaar moet worden gezet. Vandaar onze focus op eenvoud; eenvoudige en duidelijke handleidingen en simpele en snelle opbouw. Want uiteindelijk wil je zo snel mogelijk met je klanten aan tafel, toch? 

De juiste keuze

Ben je op zoek bent naar een beurswand, duurzame presentatiewand of mobiele beursstand? Dan is Beurwandenwereld.nl de juiste keuze om een professionele en vooral blijvende indruk te maken. Door onze hoge kwaliteitsnormen ben je verzekerd van topprodukten tegen zeer aantrekkelijke prijzen die een blijvende indruk maken.

Je eigen idee snel van papier naar product

Op zoek naar maatwerk? Ook dan ben je bij Beurswandenwereld aan het juiste adres. Door onze samenwerking met toonaangevende grafische vormgevers zijn wij in staat ook grafische topkwaliteit te leveren. Je bepaalt zelf de vorm en afmetingen van je presentatiesysteem en uw eigen ontwerp verandert in een handomdraai van idee naar je eigen product. 

Kwaliteit

Dat kwaliteit en beleving bovenaan staan bij Beurswandwereld.nl is duidelijk. Op internet ziet elke beurswand er degelijk uit. Door onze ervaring in de markt hebben we een goed beeld van wat wel werkt en wat niet. Door onze zorgvuldige selectie van de juist materialen en printmedia staan wij garant voor een kwalitatief hoogwaardige afwerking. Dat zie je niet alleen terug in het ontwerp, maar in alle onderdelen. En mocht er onverhoeds iets niet helemaal in orde zijn, dan staan we klaar om je te helpen. Niet alleen makkelijk, maar ook logisch. 

Bestellen

Bestellen gaat zeer eenvoudig, in vier simpele stappen van idee naar bestelling, makkelijker konden we het helaas niet maken.
Mocht je toch nog vragen hebben dan zijn wij via info@beurswandwereld.nl snel bereikbaar om je van dienst te zijn. 


Beurswandwereld; uw beurswanden in goede handen!