Mobiele Balie

Naast topkwaliteit beurswanden bent u bij Beurswandwereld.nl ook aan het juiste adres voor een fantastisch uitziende mobiele balie. Niets werkt beter om uw beursstand een professionele uitstraling te geven dan een prachtige beurswand met een op dezelfde wijze afgewerkte beursbalie. Ook voor beursbalies leveren wij de vertrouwde topkwaliteit full colour print gecombineerd met een strak en innovatief design.

mobiele balie
mobiele balie
mobiele balie

Mobiele balie met optimaal transportgemak en topkwaliteit print

De mobiele balie van Beurswandwereld.nl is net als de beurswanden uitgevoerd in een innovatief lichtgewicht design. Daardoor zijn de balies eenvoudig te monteren en demonteren en eenvoudig te verplaatsen. Ook op de beursbalie wordt ons lage snelheid printproces toegepast, wat zorgt voor optimale printkwaliteit. Daarmee garanderen wij dezelfde kleurvastheid en -echtheid als bij je beurswand.

Een aantal van onze beursbalies zijn voorzien van transportruimte voor een in dezelfde stijl bedrukte beurswand. Hiermee wordt het combineren en transporteren van een beurswand en beursbalie op en naar je beursstand helemaal eenvoudig; Trein, vliegtuig of achterin de auto? Geen enkel probleem!

Zoek je naast onze schitterende beurswanden en beursbalies naar een totaaloplossing? Kijk dan gerust eens rond op de andere pagina’s van onze webshop. Buiten onze goedkope beurswanden en beursbalies leveren wij ook accessoires die je beursstand voorzien van een uiterst professionele uitstraling, zoals beursvlaggen, folderdisplays, Ipad standaards en afzetkoorden of -linten. Of check onze beursaanbieding voor een volledig ingerichte beursstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Met een levertijd van 7 tot 10 werkdagen heb je de bestelling in huis. Heb je het sneller nodig, even bellen en we kijken in de planning wat we er aan kunnen doen.

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst!

Klik hier om onze mobiele balie’s te bekijken.