Pop-up Beurswand

pop-up beurswandOp zoek naar een Pop-up Beurswand? Dan bent u bij Beurswandwereld aan het juiste adres! Onze jarenlange ervaring in de markt van de beursoplossingen heeft geleid tot een uitgebreid assortiment Pop-up Beurswanden, ook wel mobiele beurswanden genoemd. Welke Pop-up Beurswand u ook kiest, met een Pop-up Beurswand van Beurswandwereld maakt u een top-indruk op beurzen en congressen!

Een Pop-up Beurswand is het visitekaartje van je bedrijf.

Met een bedrukte beurswand van beurswandwereld kun je een uitstekende en pakkende eerste indruk maken.

Door ons kwalitatief hoogwaardig print- en lamineerproces kunnen we van uw Pop-up Beurswand een blikvanger creëren die uw beursstand een fantastische en professionele uitstraling geeft. Ons printproces kenmerkt zich door lage snelheid wat zorgt voor optimale printkwaliteit. Daarmee garanderen wij kleurvastheid en -echtheid voor elke presentatie.

De Pop-up Beurswand wordt voorzien van magnetische full colour banen. Als de panelen geprint zijn worden ze heet gelamineerd zodat er een krasvaste beschermlaag op verlijmd is. Daarna worden de panelen schoon gesneden zodat dat deze exact passen op de presentatiewand en naadloos aan elkaar aansluiten.

De Pop-up Beurswanden van Beurswandwereld zijn uitgevoerd in een innovatief lichtgewicht design. Daardoor is de Pop-up Beurswand eenvoudig te monteren, demonteren en zeer gemakkelijk te verplaatsen.

Zoek je naast onze schitterende systemen wellicht naar een totaaloplossing? Kijk dan gerust eens rond op de andere pagina’s van onze webshop. Buiten onze beursbalies en beurswanden leveren wij ook accessoires die je beursstand voorzien van een uiterst professionele uitstraling, zoals beursvlaggen, folderdisplays, Ipad standaards en afzetkoorden of -linten. Of check onze beursaanbieding voor een volledig ingerichte beursstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst!