Beurswand met peesdoek

Beurswand met peesdoek

Nieuw op de Nederlandse markt; een volledig flexibele oplossing; de beurswand met peesdoek

De beurswand met peesdoek is een volledig  flexibele beursoplossing die in een handomdraai is op te bouwen en af te breken. Een uitstekende keuze voor de frequente exposant.

De mobiele beurswand met peesdoek is voorzien van lichtgewicht elastisch peesdoek. Deze wordt in een handomdraai om de constructie gespannen, waardoor een strakke kreukvrije wand ontstaat.  Het peesdoek wordt geprint met ons kwalitatief uitstekende “low speed” printproces, wat zorgt voor een kleurvast en -echte afdruk van uw beurswandthema. Peesdoek is daarnaast zeer gemakkelijk te vervangen waardoor je beurswand goedkoop kan worden vernieuwd of flexibel is in te zetten voor meerdere thema’s.

Door de innovatieve verbindingen beurswand met peesdoek door middel van contactklemmen  eenvoudig te combineren en verbinden met bijvoorbeeld de beursstand met peesdoek waardoor je de beurwand op vele manieren in kan zetten. In combinatie met een vergelijkbare mobiele balie ontstaan op deze manier beursstands die op diverse manieren kunnen worden opgesteld.

Het lichtgewicht peesdoek in combinatie met het innovatieve inklapbare frame zorgt voor een compacte transportoplossing. De beurswand met peesdoek wordt uiteraard geleverd in transporttassen voor optimaal gebruikersgemak.

Deze innovatieve beursoplossing kent verschillende uitvoeringen en inrichtingen. Je hebt al een complete beurswand vanaf  € 800,=. Een nabestelling van bedrukt peesdoek bestel je snel en gemakkelijk online.

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst!

Bekijk ook onze andere innovatieve beursoplossingen.