Mobiele beurswand

Op beurzen en congressen eenvoudig in een handomdraai een onvergetelijke indruk maken? Dan is de mobiele beurswand een uitkomst. Ons overzichtelijke assortiment mobiele beurswanden is volledig afgestemd op de huidige vraag in de markt.  De innovatieve lichtgewicht constructie zorgt niet alleen voor gemak tijdens transport, maar ook voor eenvoudige installatie. De full colour prints maken uw professionele uitstraling compleet!

De vakkundige afwerking in combinatie met een fantastische look zijn de handelsmerken van Beurswandwereld. Daarmee onderscheidt Beurswandwereld zich met gepaste trots in de markt. Maar niet aalleen voor een mobiele beurswand kun je in onze webshop terecht, ook voor beursbalies en beursaccessoires. Op al onze producten en oplossingen leveren wij dezelfde vertrouwde topkwaliteit full colour prints.

De mobiele beurswand is het visitekaartje van je bedrijf. Alleen met een mobiele beurswand van Beurswandwereld kun je een uitstekende en pakkende eerste indruk maken.

Door ons kwalitatief hoogwaardig print- en lamineerproces kunnen we van uw mobiele beurswand een blikvanger creëren die uw presentatie een fantastische en professionele uitstraling geeft. Ons printproces kenmerkt zich door lage snelheid wat zorgt voor optimale printkwaliteit. Daarmee garanderen wij kleurvastheid en -echtheid voor elke presentatie.

De mobiele beurswand van Beurswandwereld.nl is net als de andere producten uitgevoerd in een innovatief lichtgewicht design. Daardoor is de mobiele beurswand eenvoudig te monteren, demonteren en zeer gemakkelijk te verplaatsen.

Zoek je naast onze schitterende mobiele beurswand een totaaloplossing? Kijk dan gerust eens rond op de andere pagina’s van onze webshop. Buiten onze mobiele beurswanden en beusrbalies leveren wij ook accessoires die je beursstand voorzien van een uiterst professionele uitstraling, zoals beursvlaggen, folderdisplays, Ipad standaards en afzetkoorden of -linten. Of check onze beursaanbieding voor een volledig ingerichte beursstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst!

Kijk hier verder naar ons uitgebreide assortiment mobiele beurswanden.