Beurswand met balie

beurswand met balieMet Beurswandwereld.nl bent u absoluut aan het juiste adres voor een beurswand met balie. Door onze jarenlange ervaring en zicht op topkwaliteit wordt elke beurswand met balie een pareltje! Topkwaliteit full colour print, panelen die niet omkrullen en een strak en innovatief design. Bij ons geldt; “goedkoop is geen duurkoop!”

De beurswand met balie van Beurswandwereld kenmerkt zich door een uiterst vakkundige afwerking in combinatie met een fantastische look. Daarmee onderscheid Beurswandwereld zich met trots in de markt. Maar ook voor complete beursstands kunt u in onze webshop terecht. Daarbij leveren wij voor alle producten dezelfde vertrouwde topkwaliteit full colour print als bij onze beurswand met balie.

beurswand-met-balie-2Ons productie- en printproces zijn ontwikkeld voor maar een ding: topkwaliteit! Zorgvuldig uitgekozen innovatieve materialen en perfect afgewerkte systemen, waarbij ons “low speed” printproces toegepast, wat zorgt voor optimale printkwaliteit. Daarmee garanderen wij dezelfde kleurvastheid en -echtheid bij de beurswand en de bijbehorende balie.

De beurswanden van Beurswandwereld.nl zijn net als de balie’s uitgevoerd in een innovatief lichtgewicht design. Daardoor is de beurswand met balie eenvoudig te monteren, demonteren en zeer gemakkelijk te verplaatsen. Trein, vliegtuig of achterin de auto?
Geen enkel probleem!

beurswand met balieZoek je naast onze schitterende beurswand met balie naar een totaaloplossing? Kijk dan gerust eens rond op de andere pagina’s van onze webshop. Buiten onze beurswanden en balie’s leveren wij ook beursartikelen die je beursstand compleet maken en voorzien van een professionele look, zoals beursvlaggen, folderdisplays, Ipad standaards en afzetkoorden of -linten. Of check onze beursaanbieding voor een volledig ingerichte beursstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst! Of mail naar info@beurswandwereld.nl