Beurswand kopen

beurswand kopen
beurswand kopen
beurswand kopen

Mooie beurswand kopen?

Een beurswand kopen bij Beurswandwereld! Onze jarenlange ervaring in de markt van de beursoplossingen heeft geleid tot een uitgebreid assortiment schitterende beurswanden, beschikbaar in alle mogelijke opstellingen en uitvoeringen. Wil je een beurswand kopen voor een congres of seminar, of wellicht voor de ingang van je bedrijf, welke beurswand je ook voor ogen hebt, met een beurswand van Beurswandwereld maak je een fantastische indruk!

De beurswanden van Beurswandwereld kenmerken zich door vakkundig afwerking in combinatie met een fantastische look. Daarmee onderscheid Beurswandwereld zich met trots in de markt. Wil je een beurswand kopen of wellicht een mobiele balie, je kunt in onze webshop terecht voor diverse systemen. Daarbij leveren wij bij al onze producten dezelfde vertrouwde topkwaliteit full colour print.

Ons productie- en printproces zijn ontwikkeld voor maar een ding: topkwaliteit door zorgvuldig uitgekozen innovatieve materialen en perfect afgewerkte systemen. Daarnaast wordt op al onze beurswanden een “low speed” printproces toegepast, wat zorgt voor optimale printkwaliteit. Daarmee garanderen wij kleurvastheid en -echtheid.

De beurswanden van Beurswandwereld zijn net als de mobiele balies uitgevoerd in een innovatief lichtgewicht design. Daardoor zijn ze eenvoudig te monteren, demonteren en zeer gemakkelijk te verplaatsen.

Wil je niet alleen een beurswand kopen, maar ben je op zoek naar een totaaloplossing? Kijk dan gerust eens rond op de andere pagina’s van onze webshop. Of check onze beursaanbieding voor een volledig ingerichte beursstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst!

Heb je onze beursbalies en beursvlaggen al eens bekeken? Of klik hier om direct uw beurswanden te bestellen!