Beurswand goedkoop

Is jouw volgende Beurswand Goedkoop?

beurswand goedkoop

Zoek je je volgende beurswand goedkoop? Of wellicht op zoek naar optimale flexibiliteit met een beurswand of beursbalie? Welkom bij Beurswandwereld! Onze jarenlange ervaring in de markt van de beursoplossingen heeft geleid tot een uitgebreid assortiment beurswanden, beschikbaar in alle mogelijke opstellingen en uitvoeringen. Welke beurswand je ook voor ogen hebt, met een product van Beurswandwereld maak je een fantastische indruk op elke beurs of congres!

Je beurswand goedkoop of wellicht wat duurder dan gemiddeld? Dat ligt geheel aan jezelf; De beurswanden van Beurswandwereld kenmerken zich door vakkundig afwerking in combinatie met een fantastische look. Daarmee onderscheid Beurswandwereld zich met trots in de markt. Ook voor mobiele stands kunt u in onze webshop terecht. Daarbij leveren wij dezelfde vertrouwde topkwaliteit full colour print als bij onze beurswanden of beursvlaggen.

Onze beurswanden zijn voorzien van bedrukt textiel of krasvast gelamineerde magnetische banen. Al onze beurswanden zijn daarom de juiste oplossing voor iedere exposant, afgestemd op jouw wensen en gemak en -niet onbelangrijk- afgestemd op de inhoud van iedere portemonnee! Bij Beurswandwereld is je beurswand goedkoop maar wel van topkwaliteit!

Slimme Beurswand systemen

Beurswanden met magnetische banen zijn nog steeds populair, maar we zien de trend in de markt wel verschuiven naar beurswanden met bedrukt of geprint textiel. Herdruk van een nieuw textieldoek is vele malen goedkoper dan bedrukte magnetische banen voor een pop up wand, wat je dus vele malen flexibeler maakt.

Onze ruime assortiment beurswanden kent verschillende uitvoeringen, formaten en prijzen. Je hebt al een goedkope beurswand vanaf  € 195,=. Of check hier onze beursaanbieding voor een volledig ingerichte beursstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst!

Bekijk ons assortiment beurswanden. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons altijd bellen of mailen.