Beurswand met balie

 

beurswand
beurswand
beurswand

Beurswand met balie – de voordelen

Een beurswand met balie is vakkundig afgewerkt en heeft een geweldige uitstraling. Daarmee onderscheid Beurswandwereld zich met trots in de markt. Zo is een beurswand met balie zeer eenvoudig te monteren of te verplaatsen, wat flexibiliteit biedt. De beurswand kan zo gemakkelijk mee naar de vastgestelde locatie voor de promotie van uw bedrijf. 

 

Door ons kwalitatief hoogwaardig print- en lamineerproces kunnen we van uw beurswand met balie een blikvanger creëren die uw beursstand een fantastische en professionele uitstraling geeft. Ons printproces kenmerkt zich door lage snelheid wat zorgt voor optimale printkwaliteit. Daarmee garanderen wij kleurvastheid en -echtheid voor elke presentatie. Zo kunnen wij voor u een mooie pop-up beurswand produceren. Hier vind je meer over het bedrukken.

beurswand met balie

Uitgelicht: Pop up beurswand met balie

 

De pop up beurswand is een van onze best verkochte producten. Zo wordt de pop up beurswand voorzien van magnetische full colour banen. Als de panelen geprint zijn worden ze heet 3 laags gelamineerd zodat er een krasvaste beschermlaag op verlijmd is. Daarna worden de panelen schoon gesneden zodanig dat deze exact passen op de pop up beurswand.

 

Het aanbrengen van de magneetband is een nauwkeurig werkje. De magneetband zorgt ervoor dat de positionering van de panelen precies op de juiste plaats  bevestigd wordt. Op de wand zijn magneet strips magnetisch gemonteerd, deze zorgen ervoor dat de panelen op juiste plaats van de wand komen.

 

Bij het opbergen van de panelen van de pop up beurswand moet je ervoor zorgen dat er geen knikken in komen, dit voorkom je door de ze op te rollen met het beeld naar buiten. Paneel voor paneel plaats je deze in de transportkoffer, zodat deze probleemloos getransporteerd kunnen worden. De panelen rol je strak op en plaats deze in de koffer, dan draai je het paneel uit zodat deze klemt tegen de wand van de transport trolley. Dit proces is een van de mogelijkheden die toegepast kan worden bij de pop up beurswand en andere producten.pop up beurswand

Wat maakt Beurswandwereld uniek?

 

Met Beurswandwereld.nl bent u absoluut aan het juiste adres voor elke beurswand of presentatiewand. Door onze jarenlange ervaring en zicht op topkwaliteit is zelfs uw beursstand een pareltje! Topkwaliteit full colour print, panelen die niet omkrullen en een strak en innovatief design. Bij ons geldt; “goedkoop is geen duurkoop!”

 

Bekijk ons assortiment beurswanden. Mocht je vragen hebben, kun je ons altijd bellen of mailen.

pop up beurswand