Mobiele beursstand

mobiele beursstandOp zoek naar optimale flexibiliteit met een mobiele beursstand? Welkom bij Beurswandwereld! Onze jarenlange ervaring in de markt van de beursoplossingen heeft geleid tot een uitgebreid assortiment mobiele beursstands, beschikbaar in alle mogelijke opstellingen en uitvoeringen. Welke mobiele beursstand je ook voor ogen hebt, met een mobiele beursstand van Beurswandwereld maak je een fantastische indruk op elke beurs of congres!

De vakkundige afwerking in combinatie met een fantastische look zijn de handelsmerken van Beurswandwereld. Daarmee onderscheidt Beurswandwereld zich met gepaste trots in de markt. Maar ook voor losse beurswanden kunt je overigens in onze webshop terecht. Op al onze producten en oplossingen leveren wij dezelfde vertrouwde topkwaliteit full colour prints.

Pop-up wand van de Pop-up Beursstand

De pop-up wand van de Pop-up beursstand kan worden voorzien van magnetische full colour banen of elastische geprint doek. Wanneer de panelen geprint zijn worden ze heet gelamineerd zodat er een krasvaste beschermlaag op verlijmd is. Daarna worden de panelen schoon gesneden zodanig dat deze exact passen op de presentatiewand. Ook elastisch doek van onze andere type wanden worden voorzien van de kleurvaste en -echte full colour print.

Een aantal van onze mobiele balies zijn voorzien van transportruimte voor de beurswand van je mobiele beursstand. Hiermee wordt het combineren en transporteren van een beurswand en beursbalie op en naar je beursstand helemaal eenvoudig; Trein, vliegtuig of achterin de auto? Geen enkel probleem!

Ben je niet per se op zoek naar naar een totaaloplossing? Kijk dan gerust eens rond op de andere pagina’s van onze webshop. Buiten onze mobiele beursstands leveren wij ook losse beurswanden die je beursstand voorzien van een uiterst professionele uitstraling en accessoires zoals beursvlaggen, folderdisplays, Ipad standaards en afzetkoorden of -linten.

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst!

Bekijk ons assortiment mobiele beursoplossingen. Mocht je vragen hebben, dan kun je ons altijd bellen of mailen.