Beursstand met peesdoek

Nieuw op de Nederlandse markt; een complete en volledig mobiele beursoplossing! Deze mobiele beursstand met peesdoek is een volledig  modulaire beursoplossing die in een handomdraai is op te bouwen tot volledige beursstand.

Door de innovatieve verbindingen in combinatie met top kwaliteit en full colour prints is de mobiele beursstand met peesdoek door middel van contactklemmen  eenvoudig te combineren en verbinden met andere elementen waardoor je beursstand op vele manieren is in te richten. In combinatie met een vergelijkbare mobiele balie ontstaat op deze manier een modulaire beursstand die op diverse manieren kan worden opgesteld.

LICHTGEWICHT ELASTISCH PEESDOEK

De pop-up beursstand wordt voorzien van lichtgewicht elastische peesdoeken. Deze worden in een handomdraai om de constructie gespannen, waardoor een strakke kreukvrije wand ontstaat.  Alle peesdoeken worden uiteraard geprint met ons “low speed” printproces, wat zorgt voor een kleurvast en -echt afdruk van uw beursstand thema. Het peesdoek is gemakkelijk te vervangen waardoor je beurswand goedkoop kan worden vernieuwd of flexibel is in te zetten voor meerdere thema’s.

Het lichtgewicht peesdoek in combinatie met het innovatieve inklapbare frame zorgt voor een compacte transportoplossing. De beursstand met peesdoek wordt uiteraard geleverd in transporttassen voor optimaal gebruikersgemak.

De vakkundige afwerking in combinatie met een fantastische look zijn de handelsmerken van Beurswandwereld. Daarmee onderscheidt Beurswandwereld zich met gepaste trots in de markt. Maar ook voor losse beurswanden kunt je overigens in onze webshop terecht. Op al onze producten en oplossingen leveren wij dezelfde vertrouwde topkwaliteit full colour prints.

Deze modulaire beursoplossing kent verschillende uitvoeringen en inrichtingen. Je hebt al een complete beursstand met peesdoek vanaf  € 1800,=. Of check hier onze beursaanbieding voor andere volledig ingerichte beursstands tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst!

Kijk hier verder naar ons uitgebreide assortiment beurswanden.