Pop-up Beursstand

pop-up beursstand

 Duurzame Pop-up Beursstand

Op beurzen en congressen eenvoudig in een handomdraai een onvergetelijke indruk maken, dan is een Beursstand van Beurswandwereld een uitkomst. Ons overzichtelijke assortiment Pop-up Beursstands ook wel mobiele beursstand genoemd is volledig afgestemd op de huidige vraag in de markt. De innovatieve lichtgewicht constructie van de verschillende onderdelen zorgt niet alleen voor gemak tijdens transport, maar ook voor eenvoudige installatie. De full colour prints maken uw professionele uitstraling compleet!

k

De Pop-up Beursstands van Beurswandwereld

kenmerken zich door vakkundige afwerking in combinatie met een fantastische look. Daarmee onderscheid Beurswandwereld zich met trots in de markt. Ook voor beurswanden kun je overigens in onze webshop terecht. Daarbij leveren wij dezelfde vertrouwde topkwaliteit full colour print als bij onze pop-up beursstand en mobiele balie’s.

Door ons kwalitatief hoogwaardig print- en lamineerproces kunnen we van elke beursstand een blikvanger creëren die je bedrijf op elke beurs  een fantastische en professionele uitstraling geeft. De wanden van onze pop-up beursstand worden naar keuze voorzien van magnetische full colour banen of elastisch doek.

Bij magnetische banen worden de panelen, als ze geprint zijn, heet gelamineerd zodat er een krasvaste beschermlaag op ontstaat. Daarna worden de panelen schoon en strak gesneden zodanig dat deze exact passen op de presentatiewand. Elastisch doek wordt kleurvast en kleurecht geprint in een design naar keuze. Een andere variant is een beursstand met peesdoek.

Een aantal van onze mobiele balie’s zijn voorzien van transportruimte voor een in dezelfde stijl bedrukte beurswand . Hiermee wordt het combineren en transporteren van je pop-up beursstand helemaal eenvoudig; Trein, vliegtuig of achterin de auto? Geen enkel probleem!

pop-up beursstandHeb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst! U mag ook mailen naar info@beurswandwereld.nl

Bekijk hier meer info over beursstands.