Beursstand

beursstandOp beurzen en congressen eenvoudig in een handomdraai een onvergetelijke indruk maken? Dan is een volledige ingerichte beursstand van beurswandwereld.nl een uitkomst. Ons overzichtelijke assortiment mobiele beursstands is volledig afgestemd op de huidige vraag in de markt. De innovatieve lichtgewicht constructies zorgen niet alleen voor gemak tijdens transport, maar ook voor eenvoudige installatie. De full colour prints maken uw professionele uitstraling compleet!

k

De beursstand

is het visitekaartje van je bedrijf. Juist met beursstands van beurswandwereld kun je een uitstekende en pakkende eerste indruk maken. Op zoek naar een stand op beurs? Bij ons ben je aan het juiste adres.

Ons productie- en printproces zijn ontwikkeld voor maar een ding: topkwaliteit! Zorgvuldig uitgekozen innovatieve materialen en perfect afgewerkte systemen zorgen voor een optimaal eindresultaat. Daarnaast wordt op al onze beurswanden en beursbalies  van onze beursstands een “low speed” printproces toegepast, wat zorgt voor optimale printkwaliteit. Daarmee garanderen wij dezelfde kleurvastheid en -echtheid als bij al onze producten.

De pop-up beursstand van Beurswandwereld.nl is net als onze andere producten uitgevoerd in een innovatief lichtgewicht design. Daardoor is de beursstand eenvoudig te monteren, demonteren en zeer gemakkelijk te verplaatsen. Daardoor zijn onze beurs achterwand zeer gemakkelijk in gebruik.

Een aantal van onze beursbalies zijn voorzien van transportruimte voor een in dezelfde stijl bedrukte beurswand. Hiermee wordt het combineren en transporteren van je beursstand helemaal eenvoudig; Trein, vliegtuig of achterin de auto? Geen enkel probleem!

Zoek je naast onze schitterende beursstands ook naar andere producten? Kijk dan gerust eens rond op de andere pagina’s van onze webshop. Buiten onze beurswanden en mobiele balies leveren wij ook producten die je beursstand voorzien van een uiterst professionele uitstraling, zoals beursvlaggen, folderdisplays, Ipad standaards en afzetkoorden of -linten. Of check onze beursaanbieding voor een volledig ingerichte beursstand tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Heb je toch niet gevonden wat je zoekt, of ben je wellicht op zoek naar meer maatwerk en deskundig advies? Dan kunnen wij je wellicht helpen. Bel vrijblijvend onze klantenservice op +31(0)161-745 009. Wij zijn je ook daar graag van dienst!

beursstand
beursstand
beursstand