Achterwand voor beurs

Heb je binnenkort een beurs? Zorg er dan voor dat je geen onprofessionele indruk achterlaat. Want wat je niet wilt, is dat je er tijdens het opbouwen van de stand achter komt dat je buurman of je concurrent een véél betere stand heeft dan jij.

Een beurs achterwand met een schitterend design en van hoge kwaliteit, is dé oplossing om dit te voorkomen. Een achterwand ziet er uiterst professioneel uit, door de hoge drukkwaliteit en het mooie en stevige materiaal. Kies de afmetingen die passen bij de ruimte die je hebt, vul het aan met een strak design, en je valt gegarandeerd op op je beurs.

Beurs achterwand om extra op te vallen

Achterwanden voor beurzen zijn er in ontzettend veel verschillende soorten en maten. Belangrijk is natuurlijk dat je rekening houdt met de ruimte die je hebt. Die wil je volledig en optimaal benutten.

Beurs achterwanden en beurs banners van Beurswandwereld zijn vergelijkbaar met expodisplay: de hoogste kwaliteit, en handig in gebruik. Bovendien denken onze experts mee met het juiste design.

beurswand met balie

Tegenwoordig zijn de pop-up wanden van Beurswandwereld erg populair. Deze zet je zelf heel eenvoudig in elkaar.

Extra leuk om te weten is dat de transportkoffer die bij deze pop-up wand wordt bijgeleverd kan worden omgetoverd tot een beursbalie, dankzij het bijgeleverde tafelblad.

De meeste beurs achterwanden bevatten ook LED verlichting, zodat ook in donkere ruimtes de tekst en visuele uitingen op de achterwand goed tot hun recht komen.

Bijna alle beurswanden worden dus geleverd als full package. Dit betekent: inclusief LED lampen, transportkoffer (welke kan dienen als beursbalie) en natuurlijk de beurswand zelf, inclusief de materialen die nodig zijn om hem op te zetten.

mobiele beursstand

Voordelen van een achterwand

Goed voor de dag komen op een beurs? Met een mooie achterwand zit je goed. Dit zijn de belangrijkste voordelen:

  • Door de professionele full colour printing is de kwaliteit van de beurswand optimaal.
  • De bijgeleverde transportkoffer kun je dankzij het meegeleverde tafelblad ook gebruiken als beursbalie. Zo heb je extra ruimte voor bijvoorbeeld een laptop, brochures of andere aanvullende materialen.
  • De frameconstructie is een innovatief, stevig en dus betrouwbaar design waarmee je de achterwand eenvoudig zelf op kunt zetten.
  • Bijgeleverd zijn de LED-lampen, waardoor je zelfs bij weinig licht een duidelijke boodschap over kunt brengen op je passanten.
  • Beurswandwereld denkt graag mee over de ideale oplossing qua design, afmetingen en materialen voor jouw achterwand.

Beurs banner als achterwand

Expodisplay beurs banners zijn de absolute budgettopper in onze collectie. Vanzelfsprekend een mooie aanvulling bij een beurswand, maar ook op zichzelf of in kleinere ruimtes, is een banner op een beurs in plaats van een complete achterwand vaak een prima oplossing.

Door de innovatieve en uiterst simpele constructie is de beurs banner eenvoudig op te zetten, en ook weer op te ruimen. Ideaal dus voor hergebruik.

Heb je een vraag over de mogelijkheden van een beursachterwand, of alternatieven voor een expodisplay? Bel gerust even naar +31 (0)161 745 009, of stuur een mailtje naar info@beurswandwereld.nl. Blader ook gerust eens rond op onze website, waar je veel inspiratie en informatie vindt over de verschillende achterwanden.

Bekijk onze beurswanden kopen pagina om al onze beschikbare beurswanden te bezichtigen.